Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEMHJEM » Studioblitser

Studioblitser

Vi har valgt bulgarske Dynaphos som vår hovedleverandør av studioblitser og studiotilbehør. Vi sammenlignet og testet blitser fra de fleste av de store produsentene og vektla faktorer som kvalitet, kompabilitet og selvsagt produktets spesikasjoner og egenskaper. Når Dynaphos i tillegg kom bedre ut på pris enn de fleste andre ble ikke valget av produsent vanskelig.

Dynaphos er kjent for sin kompromissløse holdning til kvalitetssikring og kun komponenter fra øverste hylle brukes i produksjonen av profesjonell studiobelysning, noe som gjenspeiler seg i de innovative produktene de har i sitt sortiment. De samarbeider tett med produsentene og sørger for at den høye kvaliteten opprettholdes i hele produksjonsprosessen. 

Med unntak av Compact-serien kommer alle studioblitsene fra Dynaphos med standard Bowens fatning, noe som gjør at utvalget av tilbehør og utstyr som kan brukes med disse blitsene er enormt. 

Vi er opptatt av at du som kunde etter å ha kjøpt eller oppgradert ditt studioanlegg skal få en følelse av å ha gjort det riktige valget og den beste handelen. Velger du å kjøpe et Dynaphos anlegg fra Fotoplex føler vi oss trygge på at det er nettopp den følelsen du vil sitte igjen med.