Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

24.10.2018 - Godox batteripakker samt krystallkuler til fotografering.

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Filter » Makro » Filter - Marumi DHG Achromat Macro 330 (+3) - 67 mm

Filter - Marumi DHG Achromat Macro 330 (+3) - 67 mm

Artikkelnr.:
10478
Art.nr. 10478
1495,00
Lagerstatus:
På lager
1
stk.

Marumi DHG (Digital High Grade) Achromat Macro 330 (+3) filter er ikke bare en enkel og rimelig måte å konvertere ditt vanlige objektiv til et makroobjektiv - det gir deg faktisk en løsning som er på høyde med mange fullblods makroobjektiv.

Et fenomen fotografer ofte sliter med på rimelige filter eller objektiv er aberrasjon. Kort fortalt er dette en fargeblødning som kommer av at lys med forskjellig bølgelengde (dvs. ulike farger) brytes ulikt og dermed får forskjellige brennpunkter, noe som resulterer i at motivet kan få en "skyggeeffekt" i en eller flere farger.

Det finnes mange filtre på markedet som lar deg fokusere nærmere enn hva objektivet vanligvis tillater, men kun et akromatisk filter som dette fra Marumi gir deg maksimal skarphet fra hjørne til hjørne.

Både filterglassets ytterkant og overflate samt rammen er behandlet for å eliminere refleksjoner og sørger for at du får maksimalt ut av optikken din.

Passer alle objektiver med filterdiameter 67 mm.

Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under: