Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Softbokser » Parabolske » Parabolsk Softboks - Indirekte - 150 cm

Parabolsk Softboks - Indirekte - 150 cm

Artikkelnr.:
11383
Art.nr. 11383
3495,00
Lagerstatus:
På lager
3
stk.

Parabolsk softboks fra Dynaphos av meget høy kvalitet.

En parabolsk softboks gir (naturlig nok) rundere refleksjoner og mer naturlige skygger enn firkantede softbokser. Den dype konstruksjonen gjør at du får et mykt og jevnt lys over hele overflaten, noe som gjør den perfekt til mote- og portrettfotografering. Den kan på mange måter sammenlignes med en enorm beauty dish og kaster lyset lengre og jevnere enn en tradisjonell softboks vil gjøre. 

Denne softboksen kan brukes både til direkte og indirekte belysning. Til direkte belysning leveres den med Bowens S-fatning, men de fleste kommer nok til å bruke den til indirekte belysning, og da kan alle studioblitser brukes så lenge de kommer med standard lysstativfeste. 

Du kan i fokusere lyset ved å flytte blitsen inn mot - eller vekk fra - midten av softboksen. Setter du den opp så det er kort avstand mellom blitsen og senter får du et fokusert lys som kastes lengre, og flytter du den bakover vil lyskjeglen ble større.

Som med alle Dynaphos softbokser leveres denne med dobbel diffusorduk (innvendig og utvendig) for en jevnest mulig distribusjon av lyset.

Størrelse: 150 cm.

Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under: