Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Kamerablitser » Light Blaster » Effektprojektor - Light Blaster

Effektprojektor - Light Blaster

Artikkelnr.:
11394
Art.nr. 11394
1295,00
Lagerstatus:
På lager
3
stk.

Light Blaster er et nytt og revolusjonerende produkt som kommer til å endre måten du forbereder - og etterbehandler - bildene dine på.

Light Blaster er en blits-basert bildeprojektor som gir deg tilnærmet uendelige muligheter når det gjelder kreativ frihet og den lar deg velge og projektere bilder, mønstre og farger på en hvilken som helst overflate. På et øyeblikk forandres en helt vanlig vegg eller bakgrunn til et lerret for tekstur, mønstre, mennesker, landskap, farger osv. Her setter nesten ikke en gang fantasien noen grenser. Og det beste? Du gjør det vha. helt vanlige 35mm slides/lysbilder/dias.

Ved hjelp av Light Blaster gjelder ikke lenger den gamle "WYSIWYG" (What You See Is What You Get) regelen. La deg imponere av muligheten til å kunne strekke og bøye realitetsfornemmelsen - og muligheten til å kunne la bildene fortelle historier på en helt ny måte.

Hvordan fungerer så dette i praksis? Hemmeligheten ligger i den geniale måten Light Blaster er designet på - du bruker nemlig mye av utstyret du har fra før til å projektere bildene. I front sitter en Canon-kompatibel fatning hvor du kan montere et EF- eller EF-S objektiv. (Har du Nikon-objektiv trenger du et adapter). Objektivet fungerer som projektorens optikk og du kan følgelig selv bestemme hvor stort - eller lite - bildet som vises skal være vha. brennvidden på objektivet. Bak objektivfestet er det plass til det medfølgende adapteret hvor du monterer lysbildet du vil skal vises, og i bakkant er det en åpning hvor kamerablitsen skal festes. De aller fleste standard kamerablitser kan brukes.

Om du ønsker å bruke Light Blaster sammen med studioblitser er det selvsagt også mulig. Du trenger da et studioblitsadapter

Du kan som nevnt bruke et hvilket som helst lysbilde sammen med Light Blaster, men vi har også satt sammen noen effektkit med forskjellige motiv og effekter som du kan bruke. Disse finner du her

 

Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under:
Video H3mYTHuelhI