Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Kamerablitser » Magnet Mod » Tilbehørsholder - MagMod MagGrip

Tilbehørsholder - MagMod MagGrip

Artikkelnr.:
11983
Art.nr. 11983
395,00
Lagerstatus:
På lager
3
stk.

MagGrip er et av kjerneproduktene i MagMod-serien.

Det revolusjonerende designet gir deg en hurtigere, enklere og sterkere måte å feste lysformer(e) til kamerablitsen.

Design-teamet bak MagMod mener at borrelås hører hjemme på bestemors sko - ikke på en blits. Du kan derfor vinke farvel til både borrelås, teip, strikker og strips - og si hei til magneter!

Vha. de 2 innebygde superkraftige magnetene kan du nemlig legge til og fjerne tilbehør på et øyeblikk, noe som gjør at du jobber langt mer effektivt - og ser ut som den profesjonelle fotografen du tross alt er :-)

Med MagGrip på blitsen din kan du på et øyeblikk (og lydløst) legge til lysformere etter eget ønske - og i hvilken rekkefølge du ønsker. Du kan nemlig stakke flere formere utenpå hverandre.

Holderen er laget av fleksibel silikon og fungerer som en "strikk" som fester seg rundt hodet på speedliten din - om og om igjen. Den passer nær sagt alle kamerablitser, og gjør dermed investeringen minimal ettersom du kan bruke de samme lysformerne på blitsen du har nå - og de du kommer til å få i fremtiden.

Velbekomme!

Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under:
Video 1FewwiH90-4