Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Stativ » Fotostativ » Stativ - Tripod med hode » Tripod - Fotopro X-GO Chameleon + Stativhode 52Q

Tripod - Fotopro X-GO Chameleon + Stativhode 52Q

Artikkelnr.:
12167
Art.nr. 12167
1195,00
Lagerstatus:
På lager
12
stk.

Denne modellen i X-GO-serien fra Fotopro er produsert i høykvalitets aluminium og har en finish (matt grønn og brun) som gjør at den er perfekt til deg som skal ha stativet med deg ut i naturen, men ønsker at det skal være så lite synlig for skogens beboere som mulig.

X-GO leveres med et avtagbart kulehode og er en ideell reisepartner for den eventyrlystne fotografen som ikke ønsker å fire på kvalitetskravene han stiller til fotostativet.

Med solide 15 kg. belastningsevne kan du trygt bruke X-GO Chameleon sammen med de aller fleste kamera/objektiv-kombinasjoner.

Beina kan brettes ut i tre forskjellige vinkler og gir deg riktig arbeidshøyde uansett hvordan du arbeider. I tillegg kan midtsøylen snus, noe som gjør at du kommer helt ned til bakken for f.eks. makrofotografering.

Trenger du å endre lengden på beina, gjøres dette svært enkelt takket vært Fotopros Twistlock-system som låser og åpner lengdejusteringen med kun en kvart omdreining på låseringen.

På undersiden av stativet finner du en krok som lar deg feste enten vekter for økt stabilitet - eller om du bare ønsker å henge fotobagen litt over elementene.

Føttene kommer med avtagbare gummitupper, og under dem skjuler det seg spikes som sørger for at stativet står stødig uansett hvilket underlag du plasserer det på.   

Nevnte vi forresten at i tillegg til å bruke X-GO som en vanlig tripod kan du med noen enkle grep konvertere den til en fullblods monopod?

Spesifikasjoner: 

Modell: X-GO Chameleon
Stativhode: Ja - FPH-52Q
Materiale: Aluminium
Seksjoner: 4
Bein - diameter: 25, 22, 19 og 16 mm
Bein - spredning: 21°, 51° og 82°
Bein - låsetype: Twistlock
Bein - spikes: Ja
Midtsøyle: Ja
Lengde sammenslått: 430 mm
Minimum høyde: 432 mm
Maksimum høyde: 1575 mm
Egenvekt: 1.6 kg
Belastningsevne: 15 kg
Kameraplate: QAL-50
Min/maks temperatur: -40 til 70°C
Bæreveske medfølger: Ja
Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under: