Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Stativ » Fotostativ » Stativ - Mini-Tripod » Mini-Tripod - Fotopro UFO2

Mini-Tripod - Fotopro UFO2

Artikkelnr.:
12170
Art.nr. 12170
195,00
Lagerstatus:
På lager
99
stk.

Her er stativet som får Jobys velkjente Gorillapod til å skjelve i kamerafestet. Veier vi spesifikasjoner og pris opp mot hverandre, er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor.

Stativet måler 24.5 cm og er produsert i en patentert og hardfør gummi/skum kombinasjon med en kjerne av aluminium og stål. Dette gjør at beina kan bøyes, vris, justeres og posisjoneres på en helt unik måte og gjør at du kan feste det til nær sagt alt det klarer å vri beina rundt.

UFO2 kommer med et standard 1/4" kamerafeste i topp og justeres enkelt ved å dreie på bryteren på siden slik at trykket rundt kula minker. Stram til når du kameraet peker akkurat slik du vil ha det, og du er klar til dyst! 

I tillegg til selve stativet følger også en holder til smarttelefon (bredde mellom 56-90 mm) og GoPro. Med andre ord trenger du ikke kjøpe noe i tillegg for å endre bruksområdet - Fotopro leverer "all inclusive" :-)

Når du tar prisen i betraktning, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor konkurrentene får pustebesvær av hva Fotopro har fått til med UFO2.

 - Dimensjoner: 285x52x52 mm
 - Kapasitet: 800 gram.

Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under:
Video 7gXK1ud_1X0