Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Stativ » Fotostativ » Stativ - Mini-Tripod » Mobilbrakett, Stativ og Kameraplate - Fotopro Crab Clamp

Mobilbrakett, Stativ og Kameraplate - Fotopro Crab Clamp

Artikkelnr.:
12171
Art.nr. 12171
595,00
Lagerstatus:
På lager
20
stk.

Verdens mest allsidige kameraplate? Eller stativ? Eller mobilbrakett?

Fotopro Crab Clamp (CC) kombinerer likså godt alle tre og gir deg det mest allsidige og brukervennlige produktet av denne typen vi har sett.

Når CC er brettet sammen, fungerer den som en kameraplate. Du tar en av de medfølgende skruene og fester denne i det midterste gjengepartiet, og vips så har du en plate du kan bruke på et hvilken som helst stativhode som er arca-swiss kompatibel.

Trenger å bruke CC som en mobilbrakett, bretter du ut 4 små armer i hjørnene, og du kan nå montere en hvilken som helst smarttelefon med bredde mellom 52-82 mm. Du fester så CC til en tripod (eller selfiestick) enten via 1/4"-gjengepartet (standard kamerafeste) som sitter på langsiden under CC, eller via gjengepartiet som sitter på enden av CC slik at du har maksimalt med justerings- og innstillingsmuligheter.

Trenger du å bruke CC som et stativ, monterer du smarttelefonen på samme måte som over. Så bretter du ut armen på undersiden, og denne fungerer nå som bakbein mot underlaget. Vil du bruke smarttelefonen vertikalt, legger du ganske enkelt CC over på siden og bruker det samme bakbeinet som støtte. 

Vi blir ikke overrasket om du finner enda flere bruksområder for CC, og i mellomtiden kan du la deg imponere av den ekstremt gode CNC-maskineringen og det medfølgende etuiet i skinn :-) 

Spesifikasjoner: 

Modell: Crab Clamp
Materiale: Aluminium
Dimensjoner sammenslått: 70x38x8 mm
Egenvekt: 45 gram
Bredde, mobilholder: 52-82 mm
Bæreveske medfølger: Ja, skinn
Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under: