Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Filter » Polarisering » Marumi DHG Super Circular Polarizer - 49 mm

Marumi DHG Super Circular Polarizer - 49 mm

Artikkelnr.:
12365
Art.nr. 12365
695,00
Lagerstatus:
På lager
1
stk.

Marumi DHG Super Circular Polarizer er et sirkulært polariseringsfilter som øker bildekvaliteten ved bl.a. å hindre ødeleggende lysreflekser.

Polariseringsfilter fås i 2 utgaver - lineære og sirkulære. Begge fjerner refleksjoner fra glass og vann, men et lineært filter anbefales ikke fordi mange kameraer sliter når de skal foreta både TTL-målinger og autofokusere med et slikt filter i front.

Sirkulære filter har ikke disse bieffektene og er derfor det som anbefales til bruk med digitale speilreflekskameraer.

Et polariseringsfilter begrenser ikke bare refleksjoner fra glass og vann, men gir deg ofte også et større detaljnivå, økt fargemetning og kan gjøre mirakler med bilder av skyer og himmel. Mange landskapsfotografer sverger derfor til denne typen filter og mener at dersom du kun skal kjøpe deg et filter til kameraet ditt bør det være nettopp et polariseringsfilter.

DHG Super-serien fra Marumi er overflatebehandlet og er smuss-, olje-, vann- og støvavvisende. I tillegg er både ytterkant og ramme behandlet for å eliminere refleksjoner.

Passer alle objektiver med filterdiameter 49 mm.

Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under: