Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Minne » Minnepenner » Minnepenn til iPhone/iPad - iKlips 32GB - Gull

Minnepenn til iPhone/iPad - iKlips 32GB - Gull

Artikkelnr.:
51300
Art.nr. 51300
650,00 (795,00)
Førpris:
Nå kun kr.
Lagerstatus:
På lager
1
stk.

iKlips er en helt ny og innovativ minnepenn fra Adam Elements.

Det er ikke lenge siden den ble introdusert til Apple-entusiaster verden over, men har allerede revolusjonert måten man lagrer, overfører, deler og sikkerhetskopierer både filer, bilder, filmer så vel som musikk.

Minnepennen kommer med en Lightning-tilkobling i den ene enden som du plugger inn i din iPhone, iPad eller iPod. Vha. appen som du laster ned fra App Store kan du så bruke minnepennen som ekstra lagringsminne som gjør at du kan se både bilder og dokumenter, spille musikk og se 1080p HD-filmer direkte fra din iKlips.

Ønsker du å kopiere eller flytte filene over til din PC eller Mac? Ikke noe problem. Plugg ganske enkelt  minnepennen inn i datamaskinen og du har umiddelbar tilgang til alt som er lagret der. Glem iTunes, glem kopiering til skyen - dette er slik enkel overføring er ment å skulle være!

Og det går hurtig! Veldig hurtig! Adam Elements påstår ubeskjedent at de har fått til verdens hurtigste lese- og skrivehastighet: Opptil 26/10 MB/s via Lightning og 140/70 MB/s via USB-porten.

iKlips er konstruert utelukkende av høykvalitetskomponenter og MLC-flashminnet garanterer både lengre levetid og hurtigere overføringer enn andre alternativer.

Du trenger aldri lade din iKlips - den kommer nemlig uten innebygget batteri og henter strøm fra enheten den er koblet til. Det svært beskjedne strømforbruket gjør dog at du knapt vil merke dette på batterilevetiden.

iKlips vant Red Dot Design Award i 2015 og er selvsagt MFI-sertifisert (Made For iPhone/iPod/iPad).

 

 

 

Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under:
Video VQ4mkumQkSU