Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Refleksskjermer » Skjermer » Refleksskjerm 5i1 - 55x80 cm

Refleksskjerm 5i1 - 55x80 cm

Fotoplex
Artikkelnr.:
61387
Art.nr. 61387
395,00
Lagerstatus:
På lager
40
stk.

Bruk av en refleksskjerm kan ofte være det som skiller et godt bilde fra et flott bilde. Refleksskjermer kan brukes i studio, men det er ofte utendørs at man får mest utbytte av dette allsidige hjelpemiddelet.

Klikk på Video-fanen for å se Craig Beckta gå igjennom hvordan noen av de vanligste refleksskjermene brukes og hvilken effekt dette kan ha på bildene dine.

Dette er en refleksskjermpakke med 5 forskjellige overflater: 

 
  • Sølv
Dette er kanskje den mest brukte siden. Den er perfekt i situasjoner hvor det enten er lite lys tilgjengelig eller hvor sterkt lys av en eller annen grunn trengs. Kan dog gi for sterkt lys i fullt dagslys. Gir en nøytral farge på lyset.
 
  • Gull
Gir nesten like sterkt lys som sølv, men resultatet blir en varmere og mykere farge.
 
  • Hvit
Mye av den samme effekten som sølv, men gir et mykere og "renere" lys. Må som oftest holdes tettere på motivet enn sølv. Brukes også ofte i studio i forbindelse med blitsfotografering.
 
  • Halvtransparent 
Brukes egentlig ikke som en refleksskjerm, men holdes istedet over eller ved siden av motivet for å myke opp og dempe lyskilden.
 
  • Sort
Dette er snarere en anti-refleksskjerm. Brukes for å skyggelegge deler av motivet eller dempe sterkt lys.


Kan med letthet (i det minste etter litt trening :-) slås sammen etter bruk og tar kun opp ca. 1/3 av plassen den tar når den er brettet ut.

Kommer med håndtak for lettere og behageligere håndtering.

Størrelse: 55x80 cm.

Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under:
Video _10qnAqkK20