Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Produktfotografering » Pakker » Lysboks til Produktfotografering - Lumibox

Lysboks til Produktfotografering - Lumibox

Fotoplex
Artikkelnr.:
61418
Art.nr. 61418
749,00
Lagerstatus:
På lager
20
stk.

Lei av å legge ut dårlige bilder av ting du skal selge som er tatt med mobiltelefonens innebygde blits? Med Lumibox blir det du skal selge presentert på en best mulig måte til en lavest mulig pris!

Lumibox er et prisgunstig verktøy for deg som ønsker å komme i gang med produktfotografering, men som stort sett tar bilder av små produkter vha. en mobiltelefon eller kompaktkamera.

Lumibox kommer flatpakket og er svært enkel å sette opp (se video under "Video"-fanen for hvordan dette gjøres).

Oppslått måler den 40x40x40 cm og kommer med en LED-stripe montert i toppen som sørger for at produktene du skal fotografere belyses på en enkel og grei måte. Det medfølger en sort og en hvit  vinyl-bakgrunn som du fester i bakkant av lysboksen med de medfølgende magnetene. (Altså ikke stoffbakgrunnen som vises i videoen).

Du kan ta bildet rett forfra eller gjennom hullet på toppen av lysboksen. Det følger også med en dimmer som gjør at du kan justere lysstyrken om det skulle være nødvendig.

220V strømforsyning er inkludert i pakken, og det samme er en USB strømkabel som gjør at du kan bruke f.eks. en strømbank dersom du ikke har tilgang til et strømstikk.

Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under:
Video zi_DkntJM-s