Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Stativ » Dolly/Skater/Slider » Kamera Guide System - 9.Solutions C-Pan Arm

Kamera Guide System - 9.Solutions C-Pan Arm

Artikkelnr.:
65300
Art.nr. 65300
22995,00
Lagerstatus:
På lager
1
stk.

Når man skal lage en beskrivelse til et produkt som C-Pan Arm (CPA) fra 9.Solutions er det fort gjort å tenke "Hvor i all verden skal man begynne?".

Dette guide-systemet omtales gjerne som en hybrid av en jib, kran, dolly og slider, og 9.Solutions-designer Bo Christensen har her tatt det beste fra hver av disse produkttypene og kombinert dem på en svært innovativ og unik måte som tar foto- og videobransjen med storm.

Den avanserte fysikken som ligger bak måten CPA fungerer på, gjør at prosessen blir overraskende enkel for brukeren. Alt du trenger å gjøre er å montere kameraet, gjøre de få og hurtige innstillingene som matcher bevegelsen du ønsker - og du er klar til dyst! Alt dette gjøres uten verktøy, og ettersom hele systemet er mekanisk, behøver du ikke batterier eller strømtilførsel for å bruke armen.

CPA lar deg forflytte kameraet i en svært jevn og kontrollert bevegelse, og enten du trenger en vanlig panorering, utvendige eller innvendige kurver, horisontale eller vertikale (og alle vinkler mellom) scener - eller til og med rett fram og tilbake - vil CPA gi deg muligheten til å forevige ting på en måte som tidligere har krevd flere mann og et halvt årsbudsjett.

Kameraet vil alltid peke i "riktig" retning når du bruker CPA. Dersom du vil at armen skal gi deg en utvendig kurvet bevegelse, vil kameraet peke mot senter av kurven. Ved å endre armens innstillinger har du nær sagt et uendelig antall kurver og bevegelser du kan benytte deg av.

Ønsker du en rett panorering? Ikke noe problem - CPA gir deg en panoreringslengde på 140 cm - nesten 3.5x sin egen lengde.

Ønsker du at kameraet skal bevege seg fra utsiden og inn gjennom f.eks. et bilvindu? Ikke noe problem - og du unngår problemet du ville fått med en vanlig slider, nemlig at skinnene er synlige i bildet gjennom størstedelen av bevegelsen.

Ønsker du å heve produktpresentasjonene du lager et hakk eller syv? CPA lar deg skape bevegelse i bildet mens produktet hele tiden forblir midtpunktet i scenen.

Vi kunne her fortsatt med mange flere eksempler, men vi tror noen av videoene på Youtube om dette fantastiske produktet best illustrerer hvordan du kan bruke C-Pan Arm til å gjøre livet som foto- eller videograf langt enklere - og ikke minst mye mye morsommere.

Spesifikasjoner: 

Lengde, med motvektsarm: 92 cm.
Lengde, uten motvektsarm: 62 cm.
Lengde, uten justeringsplate : 54 cm.
Maks. horisontal belastning: 8 kg.
Maks. vertikal belastning: 6 kg.
Egenvekt: 5 kg. (uten motvekter)
Motvekter: 6 kg.
Panoreringslengde: 140 cm.
Min. radius, utvendig kurve: 150 cm.
Stativfeste: 3/8"-gjenger
Kamerafeste: 1/4"- og 3/8"-gjenger
Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under:
Video 42dYOutj6oE