Bank Axess
VISA
VISA
MasterCard
MasterCard
Bring
Posten
Mypack

Nyheter

11.12.2018 - Godox ringlamper + AD400PRO

Klikk her for full oversikt.

Facebook

HJEM HJEM » Bakgrunner » Polyester » Bakgrunn til vegg og gulv - Polyester - 1.5x3 m

Bakgrunn til vegg og gulv - Polyester - 1.5x3 m

Fotoplex
Artikkelnr.:
71431
Art.nr. 71431
2295,00
Lagerstatus:
På lager
2
stk.

Denne bakgrunnen er designet for å kunne brukes mot både vegg og gulv.  

Den kommer rullet sammen rundt en pappkjerne (på samme måte som papirruller) og kan derfor med hell brukes med et bakgrunnsoppheng beregnet for disse.

I produksjonen brukes polyesterfiber som blir vevd sammen til en bakgrunn som både føles og ser ut som en imponerende og flott stoffbakgrunn, men samtidig gir deg alle de fordelene polyester som materiale kommer med - både når det gjelder bruk og rengjøring.

Bakgrunnene er svært motstandsdyktige mot brettekanter og rynker, og du behøver derfor ikke tenke på å ta de samme forhåndsreglene som når du behandlinger en vanlig stoffbakgrunn. De kommer i tillegg med et anti-skli belegg på baksiden.

Uansett om en bursdagskaka går i gulvet eller babyfotograferingens midtpunkt har et lite arbeidsuhell underveis, kan du med den største enkelhet tørke det bort med en lett dampet klut. (Du bør ikke bruke skrubb eller sterke bleke- og vaskemidler.)

 

Dette er en pakke som består av flere produkter. For detaljert informasjon om disse produktene kan du klikke på linkene under: